Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november, 2021

Karácsony Gergely tárgyaljon ex pénzügyminiszterekkel Budapest lehetőségeiről!

Kép
Ezt csinálta Demszky Gábor is! Demszky Gábor Budapest  Főpolgármestereként 1998 és 2002 között már járt hasonló cipőben mint Karácsony Gergely most, Demszky akkor volt pénzügyminiszterekkel  konzultált a lehetőségekről. Akkor azt tanácsolták neki hogy vegyen fel hitelt a tömegközlekedés és a város működtetésére amit meg is tett. Lehet hogy Karácsony Gergelynek is ez kellene tennie? Az elődje szerint igen! Menjen Békesihez , Bokroshoz,  Kupához konzultációra!

A szélsőjobb vergődése az oltásellenesség!

Kép
 Nekik a lét a tét, túlélés vagy halál! Gondoljunk az AFD re Németországban amelyet a menekültválság  repített a Német politika élvonalába a mostani a választáson azonban jelentősen visszaszorultak alighanem a Covid az oka és alighanem Toroczkaiék ezt akarják elkerülni. Nekik  az oltáselleneség létkérdés ugyanis minden téma ami számukra  fontos azt a kormány magáévá tette.

Lázár most megmondta a Frankót!

Kép
 Simicska után szabadon üzent egy oltásellenes nőnek Lázár. Sok éve Simicska azt mondta hogy hülyének lenni állampolgári jog, Lázár János még ennél is tovább ment. "Néhányan beteg állatoknak tartanak minket akik az oltást erröltetik én csak azt tudom mondani hogy mindenkinek jogában áll hülyének , betegnek, lenni és meghalni!" Ezeket a mondatokat a Tram Trainnel kapcsolatos online fórumon mondta. Sajnos nehéz nem egyetérteni Lázár Jánossal.

Trump harcot hirdetett a Politikai korrektség ellen majd megágyazott neki!

Kép
 Mindezt 4 év alatt érte el. Ha "sokak" szerint a Politikai Korrektség elleni lázadás volt Trump 2016 os győzelme akkor a 2020 as bukása pedig a Politikai Korrektség győzelme az inkkorrektség felett. Ez a fajta Politikai Korrektség azonban teljesen más mint  amilyen Trump elött volt. Trump 4 éve meg ágyazott a totális Politikai korrektségnek ami hiperérzékenységgel párosul és amire a Capitolium megtámadása tette fel a csúcsdíszt. A totális Politikai Korrektségbe nem fér be krumplifej úr, Dr. Seuss, Pepe lö Pici vagy Lola nyuszi mert előbbiek rasszizmust utóbbiak szexizmust és a nemi erőszakot propagálják! Szóval köszönjük Donald Trump!

A nagy ébredés nem ébredés hanem agyzápulás!

Kép
 5G, laposföld,chipes oltás , alufóliások, stb. Az emberi elme még  épp állapotában is képes  sérüléseket elszenvedni  és ezt úgy hogy semmilyen erős külső behatás nem éri. Elég egy igaznak hirdetett Álhír a neten vagy dezinformáció és kész a baj, megzápul az agy! Egy statisztika szerint a Magyarok 80 százaléka Konteó hívő ami  egy szomorú adatsor. Pedig az 5G nem veszélyes, a covid oltásban nincsenek chipek a föld nem lapos alufóliát pedig nem kell hordani! A Chemtrail sincs mert a csík húzza a repülőt! Ennyi! Van még kérdés?

Petíció indult hogy legyen Márky Zay és Orbán közt a választások elött egy vita!

Kép
  Bele kell kényszeríteni Orbánt egy tv vitába! Erre pedig a legjobb nyomásgyakorló ez a petíció. Orbán 2006 óta nem vitázott azóta amióta Gyurcsány felmosta vele a padlót. 2022 tavaszán ismét választást tartanak Magyarországon úgy tűnik most is vita nélkül. A Petíció azért született hogy ismét legyen miniszterelnök jelölti vita. Itt lehet aláírni: https://www.peticiok.com/legyen_marki_zay_orban_vita_a_valasztasok_elott

Amikor Joe Biden Interjút adott volna de egy négylábú vitte el helyette a Show t.

Kép
  Ő volt Champ a nem rég elhunyt németjuhásza.  Az akkori alelnök épp a CBS nek akart volna interjút adni, de az imádott kutyusa azonban nem engedte egy könyörgő ugatással jelezte hogy már pedig  figyeljen rá az alelnök úr ( Jelenlegi elnök) ahogy a felvétel is tanusítja. Ime az ominózus interjú: Hát nem imádni való?

Az vesse Joe Bidenre az első követ aki egyszer sem pukizott nyilvánosan!

Kép
Ennyi álszenteskedő gyökeret! Oké hogy Trump az isten a Fideszes médiába de ne legyenek már ennyire álszentek, mintha ők nem fingtak volna soha életükben! Mert Fingani  bűn méghozzá főbenjáró! Valószínű Trump is  elpukizta vagy fingta magát  csak annak nem keritettek ekkora feneket.

Ügyes Trükk! Vádold meg az ellenfelet azzal amit te akartál megtenni!

Kép
Az a helyzet ugyanis hogy Tarlósék akarták a városháza épületét eladni csak nem jött össze! A Fidesznél a régi lemez van fenn, vádoljuk meg a saját szemétségünkkel az ellenfelet! Ez a legaljasabb módszer, csak Karácsony esetében nem fog összejönni! Ezt megszívtátok gyerekek!

Nincs Covid Fasizmus csak felelőtlen emberek hőbörgése van!

Kép
 Az nem fasizmus hogy közegészségügyi okok miatt korlátoznak embereket saját érdekük ellen cselekvés miatt! Covid Fasizmus nem létezik ezt olyan állítja csak aki maga is Fasiszta. Mert fél hogy nem lesz rá társadalmi igény! Ennyi a lényeg!  Néhány széljobbos paprikajancsi  hőzöng egy oltás ellen amely ugyan nem véd meg a vírustól de attól igen hogy lélegeztető gép kerüljenek vagy ne adja  isten meghaljanak emberek! Egy Felelős ember nem ágál az oltás ellen hanem beadatja magának azt.

Virtuális Alkotmányozás? Miért ne?

Kép
  Miért kell az Alkotmányozó Nemzetgyűléssel vesződni amikor megtehetnénk ezt a közösségi oldalak által is? Egyszerűbb mint az egyszer egy! Létre kell hozni egy Virtuális Alkotmányozás nevű Facebook csoportot majd oda Feltölteni Word szövegszerkesztőben a Fájlokban a pontokat, majd meghívni az Alkotmányjogászokat hogy szövegezzék meg! Nem kell itt tömeggyűlést szervezni!

Donald Trump nem Ronald Reagan csak egy paprikajancsi!

Kép
Egyben hasonlítanak az pedig a rasszizmus! Ronald Reagant korának legjobb USA elnökeként emlegetik és Trumpot hozzá hasonlítják, Reagan azonban lehet hogy ki kérné magának hogy Trumppal egy lapon említsék! Egy dolog miatt azonban mégis hasonlítanak az pedig  a rasszizmus. Csak amíg Reagan mérgében tett egy rasszista megjegyzést addig Trump zsigerből rasszista! Reagan elhitette Amerikával és a világgal hogy jó vezető hiszen színész volt, Trump viszont színésznek is gyenge és nem mellesleg egy paprikajancsi. Hát ennyi a különbség és a hasonlóság Donald Trump és Ronald Reagan között.  

Minden Fideszes rasszista de nem minden Rasszista Fideszes!

Kép
A Marosáni idézet újraértelmezése sokaknál ki.... a biztosítékot. Igen így van akinek nem tetszik a BLM  el szimpatizálás az rasszista, akinek nem tetszik a térdelés az rasszista, aki Fideszes az rasszista, aki pedig Mi Hazánkos az is! Ha szimpatizálsz a BLM el akkor nem lehetsz az! Minden Fideszes rasszista de nem minden rasszista Fideszes!

Petíció Jeszenszky Államfőjelöltségéért.

Kép
Írja alá mindenki! Az érvek már fel lettek sorolva most jöjjenek az aláírások! https://www.peticiok.com/jeszenszky_geza_legyen_az_ellenzek_allamf_jeloltje Írjátok alá!

Oltakozzatok emberek ha azt akarjátok hogy túl legyünk rajta!

Kép
  Legyen meg a 73 százalék! Hogy miért 73 százalék ? Mert akkor takevesebb lesz a halott és kevesebb lesz a korlátozás! Nem kell Rusvaira hallgatni ! Hallgassatok egy Duda Ernőre egy Jakab Ferencre! 6 millió az oltottak száma még 450 ezer kéne és vége van! Akarjátok hogy  súlyosabb legyen egy esetleges fertőzés? Nem ? Akkor oltakozzatok! Oltakozzatok, Oltakozzatok!

5 érv amiért Jeszenszky Gézának kell lennie az ellenzéki államfőjelöltnek!

 Ime. 1. Jobboldali konzervatív. 2.Jelöltsége esetén a kormánytöbbség dillemába kerülne hogy megszavazza vagy sem. 3. A fia Jeszike agyfaszt kapna a hír hallatán. 4. Respektje van nyugaton diplomata és külügyi múltja miatt. 5.A segítségével helyre állna a jogállam. Gondolkodjunk el rajta!

Gyurcsány, Soros, migráns nincs más adu ász!

 Kifogytak az ellenségképekből nincs más narratíva. Az LMBT közösség elleni izgatás nagyon nem akar működni,  a migránsok se jönnek ezért az utolsó menedék  Gyurcsány illetve a Gyurcsány Showzás! Ez az egyetlen amit a Habony, Rogán művek müködőképesnek gondol, de ez már inkább szánalmas és kontraproduktív hogy a Fidesz megnyeri e ezzel a választást az erősen kétséges. Orbánt  csak az mentheti meg a bukástól ha egy 10 ezer fős Migráns tömeg megjelenne a határon azon nekik eddig se hírük se hamvuk.

Bevezető

Az Ereszcsatornablog egy a kormány számára nem éppen hízelgő véleményeket közlő blog aminek célja hogy megismerjenek az emberek más véleményeket is.