Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december, 2021

Putyin ne szóljon bele a Kelet Közép Európa sorsába!

Kép
Majd Kelet  Közép Európa eldönti hogy mi a jó neki! Az rendben van hogy Ukrajna ne legyen a NATO tagja , az rendben van  hogy Grúzia  nem  lehet a NATO tagja, de az nincs  rendben hogy Közép Európa sorsát  úgy akarja meghatározni a Kreml hogy erre semmi joga nincs! Magyarország ,Lengyelország, Csehország és Szlovákia a NATO tagja erre pedig senki nem kényszerítette őket! Saját akaratból csatlakoztak így Putyinnak semmi joga kényszeríteni a NATO  97 előtti határainak a helyreállítását! A magyar ellenzéknek pedig kötelessége Putyin követelése miatt tiltakozni illetve nyilatkozatot tenni!

Köztisztelet vagy a rang megcsúfolása.

Kép
Tessék választani! Akik Jeszenszkyt szidják ilyen olyan múltbéli hiba miatt azok  most vajon mit mondanak hogy Orbán a Novák nevű könnyű nőcskét jelölte Államfőnek? Most már alkalmasabbnak tartanák Jeszenszky Gézát mint Novák Katalint ? Az érvek korábban fel lettek sorakoztatva mellette. Gondoljon mindenki bele hogy mit reagálna a Fidesz  Jeszenszky esetleges  ellenzéki jelöltségére ! Több mint valószínű hogy zavarban lennének, mert Jeszenszky Géza köztiszteletnek örvend Novák Katalin pedig szóra sem érdemes. Úgyhogy gyorsan írja alá mindenki  a petíciót míg nem késő! https://www.peticiok.com/jeszenszky_geza_legyen_az_ellenzek_allamf_jeloltje

A Bűvös 135 ös avagy kétharmad vagy nem kétharmad?!

Kép
Már pedig ide az kell ha leakarják bontani a NER t! Feles törvényekkel bármennyire is  akarna az ellenzék nagyon nehéz ha csak nem hívnak össze nemzetgyűlést. A kétharmad hiányát  csak egy alkotmányozó nemzetgyűlés tudná orvosolni! Ha új végleges alkotmányt akarunk akkor az ellenzéknek  kétharmadot kell szereznie 22 tavaszán, ilyen egyszerű  a történet! Az Egyesült Ellenzéknek 135 mandátumot kell szereznie amely jelen körülmények  közt stabil kétharmadot jelent azaz 135 bátor ember kell nem 133! Innentől kezdve  felesleges a polémia!

Márki Zay Trump 2016 os taktikáját követi.

Kép
 Neki bejött a kérdés már csak hogy bejön e Márki Zaynak is?. Emlékszünk ugye hogy hogy nyerte meg Trump a választást 2016 ban ? Trump úgy viselkedett mint egy elefánt abban a bizonyos porcelánboltban ami a nyilatkozatait illeti és mintha MZP is ezt a taktikát követné! Ha bejön MZP taktikája akkor egy ország fog fellélegezni 2022  tavaszán!

A NER Agóniája nem most kezdődött hanem azon a decemberi napon a rabszolgatörvény megszavazásánál.

Kép
 Obstrukció, Szavazógép manipuláció, Éjszakázás a Közmédiában, képviselők bántalmazása és tüntetés tüntetés hátán. Ez volt az az  eseménysor amely  összekovácsolta az ellenzéki pártokat, ezek nélkül nem valószínű hogy Karácsony Gergelynek hívnák Budapest Főpolgármesterét, de ugyanez igaz a vidéki polgármesterekre is.   Ezek nélkül  az ellenzék aligha állna ott most ahol  áll és  aligha lenne esély a Fidesz leváltására! A NER Agóniája  akkor azokban a napokban kezdődött és mára kijelenthető hogy a végnapjait éli a Covid válsággal illetve annak a félrekezelésével. Másképp fogalmazva a Covid a csúcsdísze az Agóniának..

Miért volt ideges Trump és miért volt nyugodt Biden az elnökválasztás éjszakáján?

Kép
A Kérdés amelyet még a NER csicskák  sem tesznek fel. Miért volt nyugodt Biden a választás éjszakaján ?  Ha valóban csaltak volna a levélszavazatokkal akkor Bidennek is  idegesnek kellett volna lennie,  sőt neki kellett volna legjobban! Azonban az arcán higadtság és nyugodtság jelei voltak  láthatóak. Azon az estén egyetlen ember volt ideges az pedig az akkori elnök Donald Trump! Mert nem volt magabiztos  és a választás elötti események miatt nem is lehetett, Bidenből ezzel szemben árradt a magabiztosság!   Hát ennyit erről Kedves Trumpista NER csicskák!

Végre olyan Főpolgármestere van Budapestnek aki a városhoz méltó!

Kép
  Aki fiatal és EMBER. Karácsony Gergely Budapest Főpolgármestere még ha a Kormánynak  és csicskásainak  nem is tetszik ez akkor is így van! A város lakosai választották  meg mert   egy nagy betűs EMBER és nem egy Tapló paraszt! Az elődje szakértelmét aligha vitatja bárki is de felette eljárt az idő . Itt van egy fiatalember  aki igyekszik megszolgálni  a Fővárosiak bizalmát amit beléje helyeztek 2019 őszén. Karácsony Gergely egy Budapesthez méltó Főpolgármester.

Biden egyezménnyel korlátozná Putyin katonai cselekvőképességét Ukrajna ellen.

Kép
Azért Washingtonban sem hülyék a fejesek! Biden hiába alszik be a klimacsúcson, vagy pukkantja el magát a hercegné előtt ha ötletelni kell egy háborús helyzet elkerülésére akkor abban kiváló! Bidennek sem  érdeke hogy elmérgesedjen esetleg háborúvá fajuljon az Orosz Ukrán konfliktus és mint tudjuk Biden a diplomácia híve. Valószínűsíthető hogy Putyint egy újabb egyezmény aláírásába  fogja be vinni Biden ami igen csak szűkítené Oroszország katonai mozgásterét Ukrajna kapcsán.

A nagy Ivermectin hazugság! Semmi hatást nem fejt ki a koronavírusos betegekre ellenben mentális zavaruk lesz akik ivermectint szednek.

Kép
 Ez sejthető volt. A továbbiakban senki ne használja se hosszabb vagy rövid távon az ivermectint ha  nem akarnak agykárosodást szenvedni! Szlovákiában rengeteg ivermectin mérgezésben szenvedőt kezelnek akik agykárosultak lettek mert túl adagolták az ivermectint maguknak! A továbbiakban senki ne használja az ivermectint egyrészt nem hat a Koronavírus ellen másrészt mentálisan sérült lesz tőle!