Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: január, 2022

Inteligencia és üres fej.

Kép
Göncz , Jeszenszky, Novák.   100 éves lenne  Göncz Árpád a Nemzet Árpi bácsija. Göncz  Árpád az egyik legnépszerűbb politikus volt amikor betöltötte a hivatalát , de utána is. Azóta még senki nem akadt aki csak megközelítette volna. Jeszenszky Géza lehetne ilyen ha az ellenzék  őt jelölné de ez még csak fel sem merül senkiben sem! A szomorú az hogy a petíciót amely az ő támogatására alakult még nagyon kevesen írták alá. https://www.peticiok.com/jeszenszky_geza_legyen_az_ellenzek_allamf_jeloltje Novák Katikára minden szó kár. Ez a választék inteligencia és üres fej.

Ha van pillanat amikor ki kell menni az utcára akkor az most van!

Kép
Ha van amikor demonstrálhatjuk elkötelezettségünk a NATO felé akkor az most van! Nem lehetünk újra az Orosz érdekszféra része semmilyen vonatkozásban bár most  úgy tűnik hogy Paks gazdaságilag az Oroszokhoz láncol minket, de történhet érdekes  fordulat. Ahhoz az kell hogy utcára menjenek az emberek  demonstrálni hogy nem akarunk az Orosz érdekszférához tartozni hanem az EU hoz és a NATO hoz! Vannak akik szivesebben csatlakoznának az Oroszokhoz , de többen vannak akik maradni  akarnak a nyugati szövetségekben. Az ő hangjukra van most a legnagyobb szükség!

Magyarország hátra megy nem előre!

Kép
5 ok ami ezt bizonyítja. 1.Nacionalista érzelmek felkorbácsolása 2. Jogállam lebontása 3. Feudális Rendszer kiépítése 4. A Társadalom megosztása 5. A Sajtó bedarálása Ez az 5 ok azt bizonyítja hogy az ország nem előre hanem hátra megy és nem is kicsit! Ennek azonban Április 3. án megájt  parancsolhatunk és onnantól kezdve tényleg előre mehetünk nem pedig hátra.

A gonosznak ki kiáltott USA épp megvédte a Kelet Közép Európai szövetségeseit az Oroszokkal szemben diplomáciai szinten!

Kép
Afganisztán, Irak, Sziria , Libia blablabla!! Lehet kritizálni az USA t és kell néha, de azért semmi értelme gyülölni őket mert voltak múltban vitatott háborúi! Az iraki egy igen vitatott háborúja volt Amerikának az  az akkori elnök Ifj. Bush sszámára két  személyes célt szolgált  hogy újra válasszák és hogy véghez vigye amit az apja nem tudott, eltávolítatni Szaddamot és e két cél érdekében semmi nem volt drága neki! Ami Sziriát illeti tipikus van sapka nincs sapka helyzet ha nem avatkozik be akkor az lett volna baj   hogy a g... Amerika miért hagyja hogy emberek ellen ideggázt vessenek be! Amerika bármit is tesz a jó ügyért bizonyos embereknek soha semmi nem jó! Afganisztánról  pedig  annyit érdemes szólni hogy Bin Laden ugyan a CIA kiképzettje volt , de az Öböl Háború miatt Amerika ellen fordult.  Most Kelet Európa egy köszönjüköt elrebeghet Amerikának és hálát adhat a NATO nak hogy nem teljesítették az Oroszok követelését hogy álljon vissza az  1997 es állapot!  Úgyhogy abba lehet

Valakinek az útjában volt Homonnay Gergely.

Kép
Sejthető hogy ki az, de... Jelenleg csak egy a biztos Homonnay Gergely meghalt és sokan azt gondolják  hogy politikai gyilkosság áldozata lett tegyük hozzá nem minden alap nélkül. Az a valaki azt gondolta  hogy Homonnay az ördög ügyvédje pedig nem  volt az. Ez a valaki most úgy gondolja hogy nyugodtan hajthatja álomra a fejét mert úgy gondolja hogy mi baja lehet hiszen meghalt az ördög ügyvédje! Ez a valaki akinek a szexuális orientációjáról posztolt Homonnay  egy magas posztot betöltő személy. Ennek a személynek pedig kellemetlen volt Homonnay és nem csak neki! Homonnaynak csak egy "bűne" volt hogy homoszexuálisként kiállt saját közegéért és nem tetszett a kormánynak! De nem csak az LMBTQ közösségért állt ki hanem más elesett csoportokért is. Homonnay Gergely halálából az ellenzéknek erőt kell merítenie a választásokra ő is ezt akarná!

Joe Biden nem engedhet Putyinnak Közép Európát illetően!

Kép
  NATO tagok vagyunk és azok is maradunk! Magyarország és  a V4 többi országa nem lehetnek és nem is lesznek áldozati bárányok Washington Peking ellen folytatott versenyében ! 30 éve nem vagyunk Orosz rabok és erre minden tisztességes magyar büszke!  Joe Biden Nem alkudhat meg Putyinnal és Közép Európa nem lesz alku tárgya! Az Áprilisi választás tétje ez: Szabadok maradunk vagy újra Orosz rabok leszünk!

Homonnay Gergely nem vászonzsákban hanem a saját lábán akart hazajönni! Már csak miatta is győznie kell az ellenzéknek tavasszal!

Kép
Munka lesz emberek! Homonnay Gergely Író, Újságíró, aktívista  egy jobb egy igazságosabb, egy elfogadóbb országért harcolt! Az újévkor bekövetkezett tragikus halálával ez a feladat az ellenzéki szövetségre maradt erkölcsi kötelességük  az ellenzéki pártoknak ezt az országot megteremteni ha tavasszal győznek a választáson. Már pedig győzniük kell már csak Homonnay Gergelyért is de nem csak érte hanem a Várady Andrásokért is! Homonnay Gergely személyisége, elvei  talán Martin Luther Kingéhez hasonlítható hiszen neki is volt egy álma ami ugyan megvalósult , de mostanság csorba esett rajta. Homonnay álma  azonban még sajnos várat magára remélhetőleg áprilisig. Sajnos ő már csak fentről nézheti ezt.

Minden halál rosszkor jön, de Homonnay Gergelyé politikailag a lehető legrosszabbkor jött!

Kép
  Ez ugyanis hatással lehet 2022 es választásokra. Homonnay Gergely halálának körülményei ugyan nem ismertek még, de vannak akik politikai szándékot sejtenek a halála mögött és erre sajnos minden alap megvan. Homonnay rettegett hogy megfigyelik, tudják hogy  hol  ül a repülőn, tudják hogy  merre jár  legalább is Perintfalvi Ritának ezt mondta. Homonnay Gergely nem drogozott, rák túlélő volt hiába próbálja úgy beállítani a kormánysajtó mint egy drogos b...it nem volt az! Így aztán joggal él az  a feltételezés  hogy politikai gyilkosság áldozata lett. Minden halál rosszkor jön , de Homonnayé a lehető legrosszabbkor jött a Kormány szempontjából. Nem szabad emiatt az ellenzéki szimpatizánsoknak csüggedni vagy apátiába esni hanem elszántabbnak  kell lenni! Ez lenne méltó Homonnay emlékéhez.