Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: február, 2022

Mi lenne ha Göncz Árpádról neveznék el az Árpád hídat?

Kép
  Petíció is alakult az ügyért. Göncz Árpád idén lenne 100 éves ebből az alkalomból pedig illene valami fontosat is elnevezni róla! Lehetne ez akár a repülőtér vagy egy híd is mint az Árpád híd! A Göncz Árpád híd elnevezés azért is lenne tökéletes választás  mert állítólag mielött  elnök lett a Bécsi úton lakott. Itt a petíció linkje aki aláírná: https://www.peticiok.com/nevezzek_el_goncz_arpadrol_az_arpad_hidat_arpi_bacsi_100_szuletesnapja_alkalmabol

Meg lehetne győzni a kormányt hogy szavazza meg Róna Pétert Novák Katalin helyett!

Kép
Még pedig egy jó indokkal illetve érvel. Nem akarunk egy újabb Schmitt  Pált! Mondhatná az ellenzék, de nem lenne szerencsés! Az ország még nem érett meg egy női Államfőre és Róna Péter mellett sok minden szól! Na jó be lehet vetni a Schmitt Pálos szöveget ,de csak végszükség esetén! A viccet félretéve itt elsősorban a civilek tehetnek azért hogy a kormány Róna Pétert válassza! Ez a kormány  csak az erőből ért és erőt kell mutatni Róna Péter mellett! Ezt Március 10. ig megtehetjük!

Orbán a fiúkat is szereti?

Kép
Csak mert nagyon rá van kattanva Gyurcsányra! Úgy  néz ki nem csak Gazsika vonzódik a férfiakhoz hanem az Apuka is titokban. Annyit Gyurcsányozik hogy az ember azt gondolja már hogy titokban szerelmes lett belé.  Gyurcsány fanyar humorral meg is jegyezte. "Apukám én értem hogy bejövök neked de nem én akarok vissza térni hanem az ország akar Európába!" Gyurcsány megmondta Orbán meg nem érti! Ezután mégis mit gondoljon az ember?

Ezt még is hogy gondoltátok?

Kép
Kár hogy a lipótot bezárták! Az elmúlt 12 esztendő előhozott mindenféle idiótát, önjelölt prófétát! Majd mi tudjuk mit kell tenni mondják a Bertalan Attilák, Fórizs Eszterek, Bódis Csabák. Ezekkel együtt tüntetni? Akik táltos dobot ütnek csillagkapukról kántálnak azok között illetve  azokkal normális épelméjű  embernek nincsen dolga. Aki kézzel fogható víziót ad azokkal van dolga! 100 ezer ember jöjjön össze azt nyílvánítsa ki hogy az alaptörvény érvénytelen!  Ez elsőre se sikerült miért  sikerülne 100 adjára?! Mert többség ennek a működésében nem hisz és baromságnak tartja! Ezt még is hogy gondoltátok?

Azért ezt gondolod az Oroszokról mert az Oroszok azt akarják hogy ezt gondold!

Kép
  Ez tiszta orwelli logika! Oroszországot egy mini sztálin irányítja maffiózónak  öltözve aki atyuskának képzeli magát. Sztálin egyik erőssége volt a dezinformáció és a manipuláció ezt a kettőt Putyin sajnos tökéjre fejlesztette. Putyin Oroszországa azt akarja hogy azt gondold hogy nem fogják megtámadni Ukrajnát pedig meg fogják! Senki ne gondolja ha azt hogy Putyin nem akarja visszaépíteni a Szovjetuniót pedig nagyon is akarja és meg is fogja tenni csak idő kérdése! Ezért kell idő előtt megállítani! Putyin megvalósította Orwell disztópiáját az 1984 et egyelőre csak az interneten. Az gondolod amit Putyin akar hogy gondolj! A Putyini propaganda irányítja a gondolatod! Ugye érted már?

Civil petíció indult hogy két szavazóurna legyen Április 3.án.

Kép
Egy a választáshoz egy a népszavazáshoz. Hogy megakadályozzuk érvényes szavazatok elvesztését illetve az esetleges csalást írja alá mindenki ezt a petíciót! https://www.peticiok.com/legyen_ket_kulon_szavazourna_a_valasztashoz_es_a_nepszavazashoz Legalább 100 aláírás legyen meg még ma!

Ha nem nyer az ellenzék kétharmaddal akkor nem lesz tényleges elszámoltatás!

Kép
Ezt jobb ha mindenki tudja! Április 3. án nem elég egyszerűen győzni hanem nagyon kell győzni! Kétharmaddal kell győznie az ellenzéknek hogy lebontsuk a NER t és megvalósuljon a minden polgár álma az elszámoltatás! Ellenzéki kétharmad nélkül ugyanis esély sincs a valódi változásra ehhez nem elég 133 ember hanem 135 kell. Ennyi!  

Nem kell Putyint túl értékelni de alábecsülni sem!

Kép
Igen  csak sebzett az a híres Orosz medve amely a régi híréből él. Putyin  Oroszországa ugyan nem a régi Szovjetunió csak szeretne az lenni és próbál mindent megtenni ezért. Magyarországon sokan (de nem elegen ) azért kedvelik  Putyint mert ahogy  ő is  úgy ez a kis közösség is az szeretné országa régi fényét illetve területét visszakapni. A Putyini Oroszország módszereiben nem különbözik a Szovjetúniótól azonban  inkább tűnik gyenge országnak mint szuperhatalomnak gazdaságilag! Ezért sem kell elalélni Putyintól de le becsülni sem szabad!

Késsel villával.

Kép
Amiért nem fog bejutni a Mi Hazánk a parlamentbe. Toroczkai pártja az oltásellenességgel igyekszik nagyon a parlamentbe azonban vannak buktatók. 1. Buktató Mindenki ismeri Toroczkai előéletét részt vett a 2006 os zavargásokban mint szervező. 2. Buktató Míg Csurka Istvánról és Vona Gáborról mindenki elhitte hogy tud késsel villával "enni" addig Toroczkairól jobbára senki nem hiszi hogy tud! Toroczkai el akarja hitetni magáról hogy szalonképes és tud késsel villával "enni" de nem az és nem tud!  Mégg Vona is szalonképesebbnek tünt nála mikor még egy hajóban voltak hát még Csurka ! Na ezért nem lesz a Mi Hazánkból parlamenti párt!

Orbánt bele kell kényszeríteni egy vitába Márki Zayjal!

Kép
Ezért nekünk kell tenni! Van egy petíció amelyt eddig 240 en írtak alá sajnos, pedig jó lenne ha meglenne a közel 2000 aláírás! https://www.peticiok.com/legyen_marki_zay_orban_vita_a_valasztasok_elott