Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március, 2022

Az ellenzéknek nem kicsit hanem nagyon kell nyerni!

Kép
  Gyurcsány után szabadon. Ne köntörfalazzunk, a kis győzelem nem győzelem csak a nagy arányú győzelem az igazi győzelem! Ha megnézzük a Fidesz szavazó tömbjét  az naggyából 2,6 és és 2,7 millió között mozog ebből kiindulva az ellenzéknek  legalább 2 millió 800 ezer vagy 3 millió 100 ezer embert kell elvinnie az urnákhoz hogy meg legyen a győzelem. A Fideszesek mondták annak idején hogy egyszer kell nyerni de akkor nagyon, ugyanez az ellenzéki szövetségre is igaz. Egyszer kell nyerni de akkor nagyon, nem kicsit nagyon!

A vereség nem Opció az ellenzék számára! Győzni kell!

Kép
  A tét az ország szabadsága és a maradék becsülete. Most Vasárnap nem lehet opció a kicsi vereség , de még a nagy se! A egyedül a győzelem elfogadható  méghozzá kétharmados! Nem "éppen hogy"  hanem stabil kétharmad kell hogy helyre állítsák a jogállamot és elindítsák az elszámoltatást! Ha valami külső beavatkozás folytán veszítene az ellenzék akkor azt semmilyen szín alatt ne fogadja el!  Hajrá MZP! Hajrá Ellenzék!

Putyin lényegében felmondta a gázszerződést az EU val.

Kép
A Rubelesítés ezt jelenti. Ezután az Európai Unió csak egyet tehet nem fizet a gáz után! Putyler meg b...a meg a gázát meg az Olaját! Ha van pozitív hozadéka az Ukrán válságnak illetve a Háborúnak az az hogy Európa leválik az Orosz gáz függőségről. A szörnyű az hogy ehhez egy háború kellett hogy ez megtörténjen!

Ha az Orosz nép nem zavarja el Putyint akkor egy fallal kell Oroszországot leválasztani Európáról!

Kép
  Biztonsági okokból több értelme lenne mint a Trump falnak. Akik megélték a Berlini fal leomlását azok azt mondják hogy soha többé semmilyen fal ne épüljön. Azonban Putyin elmebeteg háborúja miatt  érdemes átgondolni a dolgot! Ha és amennyiben az Orosz nép nem zavarja el a "cárt" akkor érdemes volna megfontolnia egy óriás betonfal építését  az EU nak a Lengyel határon elválasztva Oroszországot Európától! Erre biztonsági okokból lehet szükség ez pedig  az Orosz néptől függ hogy megépül e. 

Ki ez a Drábik és miért hiszik el a baromságait?

Kép
Kár hogy bezárt az elmegyógyintézet! Magyarországon az egy főre jutó hülyék száma kettő mondta Hofi anno és milyen igaza volt! Ez a Drábik nevű  bohóc még a "szép időkben" a Szabad Európa Rádió tartalmáért felelt. Az új időkben elmebetegnél elmebetegebb dolgokat terjeszt egy titokzatos hátérhatalomról és a tragikusabb hogy van aki el is hiszi! Miért hiszik el ? Hát mert el akarják hinni! Bonyolult dolgokra egyszerű válasz akarnak. Itt nem csak a Fidesz és köre a probléma hanem a Drábik Jánoshoz hasonló emberek is! Ők ketten együtt  komoly szellemi károkat okoznak és teszik ezt úgy semmi kapcsolat sincsen. Drábik egy elmebeteg ember és mint ilyet a gumiszobába kéne zárni!

Hogy lesz az az ember békepárti aki az elmúlt 12 évben csak háborúzott?

Kép
Hogyan és Miért? Harcoljunk Brüsszel ellen, Harcoljunk a Rezsicsökkentés ellen, a migráció ellen! Most éppen békeharcost játszik mert úgy tartja az érdeke! Vannak akik sosem változtatják az elveik, de Orbán mindig ezt tette az elmúlt bő 30 évben. Orbán mindig harcot hirdetett valami vagy valaki ellen egy kreált ellenség ellen most pedig békeharcost játszik! Ennek a színjátéknak április 3. án véget vethetünk!

A medve alkonya

Kép
Rögzítsünk néhány tényt! 1. Oroszország GDP je Hollandiával vetekszik. 2. Nagyrészt gáz és Olaj exportból élnek. 3. Hiába van alternatív banki fizetőrendszer ha a dollár a domináns fizetőeszköz! 4. Oroszország nem szuperhatalom. A Nagy Orosz medve inkább egy ilyedt macigyerekre kezd hasonlítani! A nagy Orosz hadsereg nimbusza épp most semmisül meg a civilizált világ előtt ezért sem kell túl értékelni az Orosz Medvét amely jelenleg éppen döglődik! Mi sem bizonyítja jobban hogy egyes információk szerint az Orosz Anyaföld polgárháború szélén áll. Hoppá! A medvének bizony alkonyul!

Márki Zay az utolsó remény.

Kép
Bízzunk benne! Túl keményen fogalmaz ? Igen!  Meggondolatlan? Igen! Azonban ha Márki Zay és Orbán közt kell választani akkor sokan gondolkodás nélkül Márki Zayra  és az ellenzéki szövetségre tennék az x et! Mert meg akarnak szabadulni a NER től, meg akarnak szabadulni a Fidesztől! Ha Márki Zay nem vállna be akkor tényleg jöjjenek a szakértők!

Litvinyenko neve mond valakinek valamit?

Kép
Ez egy 2006 os történet. Olegszander Litvinyenko neve ma már valószínűleg keveseknek ugrana be pedig ő is Putyin egyik áldozata  volt. Egy FSZB ügynök volt akit Polóniummal mérgeztek meg, a Polónium halálosabb mint a Novicsok egy sugár alapú méreg. Mindez a jelenlegi  Orosz Ukrán háború fényében érdekes. Litvinyenko valószínűleg túl sokat tudott ezért kellett meghalnia. Remélhetőleg fentről segít az Orosz népnek megbuktatni Putyint! 

Le kell állítani Paks 2 t!

Kép
  A cél érdekében petíció is született. Nem ér ennyit az a kib...ott rezsiharc meg a ku..a gáz sem! Pláne nem ér ennyit Paks sem! Írja alá a petíciót aki nem akarja Paksot sem pedig a kémbankot!  Nem ér annyit rezsicsökkentés hogy életben tartsunk egy aggresszor országot! https://www.peticiok.com/allitsak_le_paks_2_t_es_tiltsak_ki_az_orosz_kembankot