Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június, 2022

Lehet e Demokráciát csinálni KISZ esekkel?

Kép
A kérdés költői de érdemes elgondolkodni rajta! Azt tudjuk hogy mind Orbán mind pedig Gyurcsány KISZ titkárok voltak. Mindkettőnek meg van a maga követőbázisa , de Gyurcsány esetében inkább szimpatizánsokról lehet beszélni. A kérdés az hogy lehet volt  KISZ esekkel Demokráciát építeni? Lehet  csak az olyan lesz amilyen! Be kell hogy lássuk hogy nekünk ez jutott! Mert itt nem a KISZ titkárság a gond hanem hogy bennük reinkalnálódott István és Koppány ha úgy tetszik Gyurcsány és Orbán a 21. század Istvánja és Koppánnya éppen ezért lehetetlen jelenleg azt kérni hogy huzzanak pi..ba! Elvileg csak az egyik maradhatna másik mehetne a hűvösre! A modern Koppány akinek sajnos hatalma van vele nem lehet mint az elmúlt 12 évben kiderült. Gyurcsány azonban merőben más tészta lenne ha nem lenne olyan megosztó! Ez a 22 es csapdája!

Az év végénél elöbb nem lesz Zelenszkij Putyin találkozó!

Kép
  Így hát ne is reménykedjen senki abban hogy hamar véget ér a háború! 2022 Február 24. e óta nagyon megváltozott a világ, Oroszország megtámadta Ukrajnát Vlagyimír Putyint pedig  lassan de biztosan egy osztrák szobafestővel említik egy lapon. Vannak azonban olyanok akik nem így látják ,de erről majd egy másik cikkben! A lényeg a világ megváltozott Oroszország ma már nem szalonképes és nem partner Európa számára sokkal inkább fenyegetés, az Eu nak épp ezért fontos hogy Ukrajna megnyerje a háborút Oroszország ellen és  ehhez minden segítséget megadjon! A háború Novembernél elöbb nem fog véget  érni, Zelenszkij és Putyin pedig annál elöbb nem fog egy asztalhoz ülni, az is meg lehet hogy egy esetleges Orosz vereség következményeként már nem Putyin lesz az akivel Zelenszkijnek asztalhoz kell ülnie!

Trump megágyazott az Orosz Ukrán Háborúnak.

Kép
A tény attól még tény marad! Donald Trump elnöksége ne szépítsük egy Lottófőnyeremény volt Putyin számára. Trump egy csomó olyan egyezményből kilépet amely az elmúlt 30 évben a világbékét szavatolta és ez Vlagyimir Putyin számára tálcán kínálta  Ukrajna megtámadásának lehetőségét. Bárki bármit hazudik ez az igazság még ha vannak akik hajlítani szeretnének rajta! Az ukrajnai háború éppen úgy Trump bűne is mint Putyiné!

Toroczkai Mi Hazánkja nem fog 7 % fölé nőni! Ez biztosan kijelenthető!

Kép
Hogy miért? Jöjjenek az érvek. 1. Nincs akkora potenciál benne mint a Jobbikban volt. 2. Toroczkainak rossz a PR ja mindemellett nagyképű. 3. Sokan még emlékeznek még 2006 ra. A Mi Hazánk inkább a MIÉP szerepét fogja betölteni mintsem a korai Jobbikét, Toroczkai túl nagyot álmodik azonban pofára fog esni!