Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: augusztus, 2022

Zelenszkij nem báb hanem Fricska a politikusoknak.

Kép
  Azoknak akik bohócozzák őt. Olyan világot élünk ahol a profibb politikai konjuktúra hitelességi deficittel küzd és ennek a terméke Volodimir Zelenszkij. Zelenszkij a válasza az Ukrán népnek politikai korrupcióra és válasz arra hogy igen így is lehet! Létezhet valódi alternatíva a szokásos politikai konjuktúrán kívűl is, igaz az Ukrán népnek könnyebb volt megtalálni hiszen közel 40 millióan vannak, Magyarország lakossága visszont csak 9,6 millió. Magyarországnak nem szakértőkre hanem saját Zelenszkijre lenne szüksége, de vajon hol van ilyen?!

Biden Putyin fejét akarja és úgy gondolja hogy ezt Ukrajna fel fegyverzésével érheti el.

Kép
  Lehet hogy el fog jönni az az idő amikor kénytelen lesz elengedni Ukrajna kezét. Biden már 2014 ben a Krim Orosz annektálása után döntötte el hogy Putyin fejét ki teszi a dolgozó szobája falára és ha elnök lesz mindent el fog követni ezért hogy ez a lehető leghamarabb megtörténjen! Jelenleg Joe Biden nek hívják az Egyesült Államok elnökét és ugyan nincs még Putyin feje a  dolgozó szoba falán egy dolgot már most elért azzal hogy Ukrajnát felfegyverzi, Oroszország pozíciója Európában meggyengült méghozzá jelentősen. Azonban lehet hogy eljön az idő amikor fel kell hagynia Ukrajna segítésével  hogy mikor jön el azt még senki nem tudja megmondani.

A Taxisblokád egyszeri és megismételhetetlen hasonlóra esély sincs!

Kép
  Van   egy rövid videó ami tökéletesen reprezentálja hogy miért. Nézze meg mindenki! Na ezért nem lesz itt egy Taxisblokádhoz hasonló esemény soha!

Ha nálunk normális kapitalizmus lenne nem vágynának vissza a Kádár rendszerbe az emberek!

Kép
Azonban nálunk nincs és sajnos nem is volt az elmúlt 32 évben. Miért van az hogy az emberek visszavágynak a Kádár korba? A válasz az hogy nem tetszik nekik a vad kapitalizmus  meg hát akkor voltak fiatalok. A kapitalizmus nem a legjobb de nincs jobb nála a szocializmus meg egy mese. Mese arról hogy mindenki egyenlő  ideig óráig  működik de tovább nem! Az hogy a szocializmust jobban szeretik a kapitalizmusnál az  az elmúlt 32 év politikájának és politikusainak a kudarca. Hogy mi kell ahhoz hogy a kapitalizmus vonzóbb legyen mint a szocializmus? A válasz egyszerű emberarcúbbá kell tenni és nem kizsákmányolni!