Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október, 2022

Gyurcsánnyal négy probléma van

Kép
A Fidesz pontosan tudja ...  A Fidesz szereti a zsarolható, együttműködő, megalkuvó politikusokat nos Gyurcsányra kicsit sem jellemző a felsorolt 3 jelző! Ha bónuszként hozzávesszük a becsületességet akkor már világos hogy miért patás ördög Gyurcsány a Fidesz számára! Egyszerűen túl jò a politikába, nem megvehető és ezzel a Fidesz is tisztában van! Ezért könnyű ilyesztegetni vele és ezért is félnek tőle! Mumusnak jò lesz ha nem zsarolhatò.

A háború megmutatta hogy Oroszország nem az aminek láttatni szeretné magát.

Kép
Hogy mindenki értse Oroszország nem nagyhatalom az Orosz hadsereg pedig nem a vörös hadsereg! Oroszország agresszor ez tény ! Oroszország nem szuperhatalom  csak szeretne az lenni ez is tény! Továbbá tény hogy az orosz hadsereg nem a világ második legjobbja,  a tényekkel pedig nehéz vitatkozni van megkísérli a vitàt de azoknak  komoly gond van  a fejükben. Oroszország jelenleg a szétesés szélén tàncol és ez tény vitatni felesleges.

Itt csak Putyinon múlik hogy mikor ér véget a háború!

Kép
Addig lesz fegyver nyugatról amíg  Putyin el nem bukik! Senki ne gondolja azt hogy  hogy ez a háború az USA (Ukrajna) és Oroszország között zajlik ! Ez a háború a népek és legfőképpen Európa szabadságáról szól amit Putyin Oroszországa veszélyeztet! Ennek a háborúnak csak maga Vlagyimir Putyin vethet véget, nem Biden , nem Ursula hanem maga Putyin! Putyin azonban  nem akar véget vetni a háborúnak neki már minden mindegy az országa így is úgy is elszigetelődött  BRICS ide vagy oda. Putyinnak ez a háború dupla vagy semmi ő is tudja hogy ha veszít az hosszabb távon Oroszország széteséséhez is vezethet. Csak rajta múlik hogy mikor lesz vége senki máson!

Ugyan ki fogja ezt az istenverte népet az utcàra vinni?

Kép
Itt már kevesek a civilek. Sajnos a Magyar nép már nem olyan tudatos mint volt a Taxisblokád idején, nem tudja megszervezni magát mint a Taxisblokád idején! Az emberek a politikára várnak mert maguktól nem fognak az utcára menni tüntetni ! Az emberek a sültgalambra várnak, arra várnak hogy majd jön valaki és megmondja hogy mit kell csinálni! Itt már a nép létérdeke forog kockán. Ha a politika nem lép akkor ki fogja az embereket az utcára vinni?