Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július, 2023

Csakazértis Karàcsony Gergely!

Kép
Mint  vàrosvezető nem egy Demszky de  legalàbb nem cseszi szét Budapestet mint Tarlós! Amióta Karàcsony  àtvette a Főpolgàrmesteri hivatalt Tarlóstól azóta leállt a Liget projekt, a Biodóm sem lett àtadva. Megjegyzés: Annak az üvegszörnynek még  léteznie sem lenne szabad! Ha  az előválasztàst (2021)nézzük akkor kijelenthető hogy a jelenlegi Főpolgármester egy gyenge jellem, de még így is emberségesebb mint a hivatali elődje volt. Karàcsony legalább nem üldözi a hajléktalanokat , nem beszél bunkón a képviselőkkel és nem vàgatott ki fát! A kormànymédia most igyekszik lejáratni minden eszközzel mert úgy gondolják hogy a Fidesznek csak így van esélye visszaszerezni Budapest felett az irànyítàst 2024 ben. Most kell kiàllni Karácsony Gergely mellett és meg kell mutatni a Fidesznek hogy számukra Budapest egyszer és mindenkorra elveszett! 2024 ben csakazértis Karácsony Gergely lesz újra a Főpolgármester!

Kérdések Menczer Tamáshoz!

Kép
  Államtitkár úr!  A nép is kérdez ne! 1. Ki hatalmazta fel önöket arra hogy ellopják az emberek magànnyugdíjàt? 2. Ki hatalmazta fel önöket arra hogy egypàrti alkotmányt csináljanak? 3. Ki hatalmazta fel önöket arra hogy bedarálják a sajtót? 4. Ki hatalmazta fel önöket arra hogy közpénzen kokainozzanak? 5. Ki hatalmazta fel önöket arra hogy a miniszterelnök gyerekkori barátjàt az ország leggazdagabb emberévé tegyék?6. Ki hatalmazta fel önöket arra hogy az országot kisajàtítsák? Amíg nincs ezekre válasz addig joga Menczer Tamásnak nincs felkérdezni bàrkit is!

Csakazértis Gyurcsànyista leszek!

Kép
  Egy fiktív választói levél. Kedves Honfitársaim! (Fideszes és nem Fideszes) Úgy döntöttem hogy Gyurcsányista leszek és nem azért mert szeretem vagy sem, hanem azért hogy a Fidesznek fàjjon ès ha a Fidesznek  fàj az az orszàgnak jó! a Fidesz fél  Gyurcsànytól mert tudják hogy nem alkuszik mint Medgyessy  és  nem lehet meg venni! Illúzió azt gondolni  hogy ha Gyurcsàny eltünne akkor Orbán leváltható nem! Nem Gyurcsàny tartja hatalomban a Fideszt hanem azok akik Gyurcsányoznak, a gyurcsànyozòk akik vagy félnek a Fidesztől vagy megvette őket a Fidesz! A Dafke Gyurcsányista lét a legjobb esélye az országnak! Én csakazértis Gyurcsànyista leszek! Üdvözlettel: Kolovics Kàzmér