Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március, 2024

A DK plakátja azt üzeni hogy Orbán Viktor Pedofil.

Kép
  Pontosabban egy hálózat vezetője. Sok helyről kritizálják a DK t hogy plakátkampánya Demagóg. Miért is? Mert nem hagyja annyiban ezt témát? Nem hagyja elhalni? Vajon melyik ellenzéki párt ne használná ki ezt a ziccert? A Fidesz is kihasználta Öszödöt  a maga javára , miért ne tehetné meg a DK is ezt a Pedofil üggyel!? Az nem bűn ha egy párt amely a rendszer ádáz ellenfele az"ellenség" által használt narratívával él hanem erény! Ha győzni akar  minden eszközt be kell vetni a rendszer bukása érdekében! Miért ne lehetne Orbánt Pedofilként vagy a Pedofília védőjeként ábrázolni?Mint tudjuk a ló néz a csikó meg  lát  a Fidesz pedig a pedofíliát védelmezi.

Orbánnak a legrosszabb rémálma válik valóra. PedoFidesznek nevezte el a népnyelv a kormánypártot!

Kép
  Ez az amit a legkevésbé  sem akart, Söt! Orbán az ellenfeleit akarta ezzel besározni. Most van az hogy akár össze is omolhatna a rendszer ha olyan agresszív lenne a kormány ellenzéke mint amilyen nem! Mert látszik hogy ez a rendszer a nemzeti együttműködés most nagyon gyenge, de sajnos annak ellenzéke is. Orbánnak most a legrosszabb rémálma válik valóra ugyanis a népnyelv elvégzi az ellenzéki pártok dolgát A nép már PedoFideszként hivatkozik a kormány bocsánat az új állampártra ! Ez azért ciki nem kicsit nagyon! Ezzel tulajdonképpen az történik amit nagyon nem akartak, rájuk ég a Pedofília!

Szájer Pedofil bűncselekményeket hajtott végre?

Kép
  Egyes infók szerint igen és itt nem volt semmilyen ereszcsatorna. Mint mindenki tudja Szájer József soproni születésű, egyes információk szerint a Rendszerváltás idején gyakran átjárt Ausztriába ahol kiskorú gyermekeket molesztált  majd az Osztrák hatóságok Barsiné Pataki Etelka közben járására( Horn Gyula éppen nem ért rá) adták ki Magyarországnak és  egy szőnyegbe dobták át a határon. Ha ez valóban igaz akkor az Szájer József legnagyobb szégyene és nem a Homoszexualitása! Mert  ha valaki a saját neméhez vonzódik azzal semmi baj nincsen, de hogy valaki gyerekeket ront meg az annál inkább!

Ők legalább nem gyerekmolesztálók és nem mentegetők hanem harcolnak ellene!

Kép
   Harcolnak a Pedofil hálózat ellen! Gyurcsány Ferencre és Dobrev Klárára sok mindent lehet mondani , de hogy pedofilok lennének azt végképp nem! Sőt harcolnak ellene! Gyurcsány Ferenc pontosan tudja hogy pedofília bűn méghozzá ősbűn! Ez ellen a Pedofil horda ellen akik az országot  uralják és hálózatot üzemeltetnek Gyurcsány Ferenc és felesége harcot hirdetett és remélhetőleg sokan csatlakoznak hozzájuk! Ugyanis a gyerekeket meg kell védeni a Fidesz nevű Pedofil hordától! Öszöd már régen volt a most az most van! A DK n kívül  a Momentum volt az amely próbálja ezt tematizálni, igazi harcot azonban csak  a DK kezdett eddig.