Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április, 2024

Nincsen egy Tarlós a Fidesz tarsolyában éppen ezért Karácsony újrázása sima ügynek tűnik.

Kép
  Az LMP azonban beleköphet a levesbe! Karácsony Gergely főpolgàrmesteri újrázása nem egy egyszerű menet ugyanis az LMP megnehezítheti a dolgát  ők a Fideszes kötődéssel bíró Vitézy Dávidot indítanák Karácsony ellenében, Karácsony Gergely győzelmi  esélyeit azonban semmi nem veszélyezteti a győzelem mértéke a kérdéses ami minden valószínűség szerint nagyon szoros lesz. Karácsonyt támogatni kell , mert erőn felül működtette a várost az elmúlt 5 évben ! Miért ne kaphatna újabb ötöt? Nem egy Demszky és korán sem tökéletes, de legalább emberibb mint Tarlós volt a maga idejében! Karácsony lehet hogy nem szakember, de ő legalább megkérdezi  a választóit , ki kéri a véleményüket nem úgy mint  Tarlós ! Lehet hogy nem szakember, de legalább felelősség teljesen vezeti várost! Ezért legyen sima ügy Karácson Gergely újraválasztása!

Tényleg ennyi volt a Kegyelmi ügy?

Kép
  Miért nem beszélünk még mindig erről? Miért jegyezte ellen Varga Judit Kónya Endre kegyelmi kérvényét és kinek( Csak sejtjük) az utasítására? Itt Balog Püspök is kishal pedofil ügyben mint ahogy Varga Judit és Novák Katalin is, de mégsem erről van szó! Most mindenki Varga Judit Ex férjére Fókuszál, pedig a Pedofil ügy fontosabb téma mint Magyar Péter! Az mindenképpen Magyar javára  írandó hogy a propagandasajtó elleni nyert perek összegét a bicskei áldozatok javára és mint témát csak részben tartja napirenden azonban ez nem elég !A pedofil botránynak uralnia kéne a közbeszédet nem parkolópályán lennie! Emberek ! Tényleg ennyi volt az egész?

Magyar Péter elsöpörte a Pedofil botrányt.

Kép
  Igencsak háttérbe szorult a kegyelmi ügy! Magyar Péter színre lépése kicsit háttérbe  szorította  a pedofil botrányt vagy inkább kevesebbet beszélnek róla. Magyar Péter nagyon "jókor" érkezett a közéletbe, (Az ellenzéki pártok számára  a lehető legrosszabbkor) ráérzett arra hogy mire vágyik a nép, de amióta ő megjelent azóta igen csak kevés szó esik a kegyelmi botrányról vagy még az a kevés sem. Magyar Péter eléggé új hús a politikában és igen jó pedigrével rendelkezik felmenők terén, már csak ezért sem volna szerencsés őt támadni néhány ellenzéki pártnak! Magyar Pétert nem legyőzni kell az ellenzéki pártoknak hanem túlharsogni!