Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május, 2024

A Fradi 2006 os NB1 es kizárása ágyazott meg az első Fidesz kétharmadnak.

Kép
  Hol volt akkor még Öszöd?  2006 nyara volt a világ éppen a Németországi Foci VB után volt és éppen visszatért volna az ország és a hazai foci a normális medrébe azonban a Kisteleki  István vezette MLSZ tett róla hogy ne így legyen! A Most a NER ben  vitézkedő NERENCVÁROS nak csúfolt Fradi akkor komoly anyagi gondokkal  adósságokkal és tulaj kereséssel küzdött .Egyszer elvették majd vissza adták a Fradi NB1 es licencét hogy aztán egy másik licencadó bizottság újra és végleg elvegye ezzel egy osztállyal lejjebb sorolva az akkor 28 szoros magyar rekordbajnokot. Orbán a Jászapáti elleni meccsen tiszteletét tette a többit mindenki ismeri Tehát nem Gyurcsányozni hanem Kistelekizni kell! 

Orbàn az első kormányzásából és a 2002 es bukásából azt a következtetést vonta le hogy őt nem szeretik Nyugaton

Kép
  Ehhez a 9/11 is hozzájárult. Orbán legfőbb bűne  az a nyugat szemében hogy nem határolódott  el Csurka István  kijelentésétől amit 2001 es szeptemberi merényletek után tett, ami megágyazott a jelenlegi rendszernek! A Brüsszellel való harcias retorika is ennek tudható be, Orbán nem felejtette el ezt a világnak és az országnak és ami most látunk nem mást mint kicsinyes bosszú 2002 ért! Orbán azt üzeni a nyugatnak hogyha ti nem szerettek engem akkor kelet felé megyek ahol igen! Orbán igen erősen kiharcolta hogy az a világ amely ki taníttatta ne szeresse! Ő csak egy felnőtt testbe zárt mentálisan sérült gyerek aki szeretetre vágyik. Ez az  ember Magyarország miniszterelnöke.

Miért folytassa Karácsony Gergely?

Kép
  Van  sok  oka de 6 éppen elég! A leghumanistább vezető Demszky után Megtanította a Budapestet biciklire ülni Nem épült Disznóól a vidámpark helyére igaz új vidámparkja se lett Budapestnek Nem üldözte a hajléktalanokat mint elődje Két keréken lehet közlekedni a Lánchídon és ez egy nagyon jó vívmány! Erőn felül vezeti a várost. Miért baj ha kerékpárral közlekednek a Lánchídon? Lehet más útvonalat keresni Budapesten az autósoknak, nem kell tönkre tenni a frissen felújított hídat! Karácsony lehet hogy nem a legjobb Főpolgármester, de jó gazdája városnak.

Hamarosan egy olyan Ferencváros Újpest Derbi lesz amely könnyen lehet hogy az Újpest számára egy ideig az utolsó!

Kép
Ha csak nem szedi össze magát a csapat akkor a klub történelmének legnagyobb szégyene elé nézhet az utolsó fordulóban! Eltudjuk képzelni az Újpestet a másodosztályban? 2006 ig a Fradit sem tudtuk elképzelni és mégis  megtörtént! A Ferencváros esetében viszont érdemes megemlíteni az adminisztrációs illetve a gazdasági okokat  ami miatt 2006 ban kizárták(Nem pedig kiesett!)Az  Újpest viszont saját jogon lehet másodosztályú amennyiben az elkövetkező két hazai meccséből egyet legalább nem hoz döntetlenre vagy nyer meg, akkor már nem a saját kezében van a sorsa  ha az utolsó fordulóra marad a döntés, akkor már csak Fradi kegyelmében és a Paks fair play ben bízhat előbbi eset szinte kizárt. Ha az Újpest kiesik a Kisvárda ellenében az első osztályból akkor a csapat szurkolói a saját csapatuknak tehetnek szemrehányást!

Miért a kegyelmi ügy kellős közepén tűnt fel Magyar Péter?

Kép
  Fel tette már valaki ezt a kérdést? Továbbra sem tudja senki hogy Varga Judit volt férje, dr. Erőss Pál unokája miért is adott interjút  a Partizánnak pont a kegyelmi ügy kellős közepén. Továbbá azt is csak találgatják hogy jött vagy  küldte valaki Magyart!??? Az  bizonyos hogy amióta színre lépett  azóta csak ő folyik a csapból a kegyelmet kapó Kónya Endre helyett! Lehet hogy az a cél a személyével  hogy a kegyelmi  botrány ne jusson el Orbánig? Normális emberben felvetődnek kérdések az események ismeretében,  aki nem kérdez vissza Magyarral kapcsolatban az ne beszéljen demokráciáról! Kételkedni, kérdezni alapjog! Jó a családi pedigréje mint tudjuk ,de a mai világban ez sem garancia. Az igaz hogy volt egy tüntetés a belügyminisztérium előtt, de azon túl semmi ! Nem téma a kegyelmi ügy pedig arról kéne beszélni!