Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június, 2024

Folytassa Miszter!

Kép
  A csapatnak szüksége van önre! Már 6 éve lassan hogy Marco Rossi a Magyar Labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya ennyi időt egy kapitány sem töltött a nemzeti 11 kispadján mint ő. 66 mérkőzés amivel  igencsak közel került ahhoz hogy megdöntse  a legendás Sebes Gusztáv rekordját ami 69 mérkőzés sőt át is veheti tőle a stafétát mint a második legtöbb  meccses kapitány pozíciót. Nyilván hibázott a Svájc meccsen a taktikát illetően de attól még Marco Rossinak hívják az elmúlt 34 év legjobb szövetségi kapitányát! Rossinak köszönhető hogy  a legnagyobb ászunk Szoboszlai nevével azonosítják a válogatottat többes számban! Folytassa Miszter! Ennek a csapatnak szüksége van önre! Kívánunk önnek további  66 mérkőzést a válogatott élén!

Nem lehet a kádári nosztalgiàból megélni!

Kép
Márpedig 34 éve ebből él a társadalom! 3 Forint a Kenyér 2 filléres  a Fagyi de jó is volt mondja az idősebb korosztály. Erős a Nosztalgia  az úgynevezett legvidámabb barakk iránt Miért is? Mert akkor is megmondták hogy mit gondoljunk a világról? Jó egészségügy ? Ikarus, Fabulon, BB, Videoton ? Minőségi oktatás? Úttörők? Meglehet élni ebből ? Nem! A Múltból nem lehet megélni! Nem lehet megélni abból hogy olcsó volt a lángos! Nem lehet megélni abból  hogy voltak SZOT üdülők! Meg kell próbálni minőségi Jövőt építeni!

A Futball meg a többiek.

Kép
  Csak a mihez tartást véget! Újabban a közösségi médiában   megpróbálják szembe állítani az egyéni sportágak sikereit a futballéval. Úgy mondanak véleményt az emberek hogy fingjuk sincs a Futballról pláne a sportról esetleg a sportszakmáról! A Magyar Sportfinanszírozás magánosítására  (azon belül is a Futball finanszírozásra) nem történt semmiféle  kísérlet  ami pedig volt az egy idő után elhalt.  Azok a sportágak amelyek érmeket nyernek azokat maximum  az ötkarikás eseményekkor nézik. A Futball még ha Magyarországon nem is eredményes az érmek tekintetében mindig a világközepe lesz a többi sportághoz képest! A Magyar Focinak jelenleg csak egy világklasszis képességű labdarúgóra futotta Szoboszlai Dominik személyében és ő nem TAO termék hanem annak ellenére lett kitermelve! Bárki bármit mondhat igenis tudomásul kell venni hogy van a Futball és vannak a többiek!

A DK fel fog állni! Mert fel kell hogy álljon!

Kép
DK nélkül nincs Baloldal! A DK egyik nagy hibája hogy nem hallgattak a vezetőik az építő jellegű javaslatokra. Márpedig  építő ötletek nélkül nincs Erős DK, DK nélkül pedig nincs Baloldal! Most kapott az EP választáson egy pofont ami azt jelzi hogy másképp kell politizálni! Nem elég azt mondani hogy Európai Egyesült Államok erre nyilvánvalóbban nincsen fogadó készség! Mást kell mondani más nyelven kell beszélni az emberek lelkéhez beszélni, agresszív hangnemben kommunikálni! Ezt kell tenni mert különben hosszú időre elbúcsúzhatunk a Baloldaltól!

Simicska B Terve Magyar Pèter

Kép
Mivel a Jobbik projekt kudarcot vallott más megoldás után nézett a volt pénztárnok.   Sokan talán badarságnak tartják és összeesküvés elméletnek de mi van ha mégis!??? Mi van ha Magyar Péter Simicska Lajos beépített ügynöke a NER ben aki a legjobbkor és a legjobb időben tűnt fel a színen és ugrott ki? Lehet hogy Simicska kérte meg Magyart hogy készítsen hangfelvételt a feleségéről! Véletlen hogy éppen most lépett újra a fényre Simicska? Ugyan Simicska senkinek  sem adott interjút , de már az is jelzés értékű hogy megjelent és lefotózták  őt! Lehet hogy ezzel akarta tudatni a világgal hogy sikeres a B Terv a Tisza Projekt!

A Rendszerváltás miatti csalódás termelte ki Orbán Rendszerét.

Kép
  Meg a nosztalgia (Jó tudjuk Kádár idején jobban éltünk és az nem volt diktatúra, Blablabla!). Hazudhatunk magunknak ameddig csak akarunk,de Kádár rendszere Diktatúra volt csak azért nem éreztük úgy mert kiemelt figyelmet fordított a rendszer az úgynevezett létbiztonságra. Volt munka, volt  minden , ingyen nyaralhattál szakszervezeti pénzen! Ez hiányzik a Magyarnak! Nem kell a kapitalizmus fúj, nem kell a piacgazdaság fúj ott csak lopni lehet! Az a probléma a 90 utáni világgal hogy nincsen 5 Forintos Fagyi meg 10 Forintos Kenyér 200 ezerrel kiszúrják a szemünket ígérget a politika és semmi! Hogy szeresse ez a nép a  piacgazdaságot illetve a kapitalizmust ha nem részesedhet belőle? Minek a szabadság ha nincsen  vele jólét? Márpedig  ha  2010 előtt minden  flottul ment volna akkor ma jólétnek, szabadságnak kéne lennie! Egyik sincs! Mindenki azt mondta hogy jó lesz Kádár után  két évtized is kevés volt ahhoz tényleg jó legyen! 

Az év vicce hogy Szentkirályi Alexandrából Főpolgármester lehet vagy egyáltalán jelölt!

Kép
  Legalábbis ezt hangoztatja a Ripost nevű szennylap. Ugyan már! Komolyan gondolja azt bárki is hogy ez az IQ nuku hölgyemény  aki egy pedofil kitüntetéséhez  asszisztált Főpolgármester lehet ? Szégyen lenne Budapestre nézve! Aki azzal villog hogy ő legalább be tud csavarni egy villanykörtét a 220 ba éppen  hogy csak meg nem  bassza az áram! Jaj de csúcs dolog kiállni a kocsival ez a szerencsétlen buta tyúk, kaszinós Bobby neje ezzel hivalkodik. Komolyan ilyen Főpolgármestert akarsz Budapest? Ne hagyjon már el az eszetek!