Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: augusztus, 2024

Vajon Medgyessynek miért nem probléma a NER Gyurcsánynak meg miért van baja vele?

Kép
  Tegye fel mindenki a kérdést! Medgyessy egy megalkuvó , egy áruló akit nem érdekel  hogy Orbán  és köre szétlopja  az országot! A volt miniszterelnököt nem zavarja Mészáros Lőrinc sem Tiborcz István egy dolog illetve egy személy nagyon is az pedig Gyurcsány Ferenc. Medgyessy már miniszterelnökként is igyekezett a szőnyeg alá söpörni dolgokat ami a Fidesznek kellemetlen Gyurcsány viszont nem ilyen  . Gyurcsány rendületlenül , keményen, szenvedéllyel beleáll és támadja kritizálja a NERt de a nagy propaganda zajban  nem hallja meg a társadalom jobbik fele. Medgyessy viszont ha megszólal minden második szavában Gyurcsány ekézi  ez a  kókler! Szégyen hogy  a D-209 es még megszólalhat!

Miért éppen Magyar Péter?

Kép
  Miért benne látják éppen a reményt ?  Lehet hogy túl sokat tud Orbánról és ez lehet benne a vonzó? Talán a híres köztiszteletben álló anyai nagypapa?Lehet hogy tényleg SZDSZ gyűlések is járt?? Ugyan mit látnak benne az emberek többek közt a liberális értelmiség is? Ő a NER ből jött a NER től kapta a fizuját és nem is keveset mégis tőle várja mindenki csodát! Miért van ez? Talán azért mert a társadalom nem Fideszes részének már tényleg nincsen mit vesztenie és Magyar Péter ennek a szimbóluma.

Könnyebb Gyurcsányt hibáztatni mintsem szembenézni azzal hogy itt bizony a legnagyobb bűnös aki megágyazott a NER nek az éppen a nagy államférfi Horn Gyula volt!

Kép
Pedig nagyon szembe kéne ! 1994 ben a választáson 54% ot kapott az MSZP az SZDSZ el együtt 72 %(kétharmad) volt, ilyen többséget még Orbán sem tudott összehozni.Horn a kétharmada ellenére is gyenge vezetőnek mutatkozott  mind a Bokros csomag mind a 97 es maffialeszámolások idején így aztán történt ami történt 98 ban! Ha Horn Gyula nem mutatkozik gyengének a robbantások idején akkor 1998 ban nem nyer a Fidesz  és nincs megosztva az ország! Horn Gyula elkúrta  nem kicsit hanem nagyon, de nem baj hibáztassuk csak Gyurcsányt az könnyen megy! Gyurcsány Ferenc  volt az utolsó aki választáson legyőzte Orbánt, Orbán pedig legyőzte Hornt mind a vitában mind pedig a választáson a gyengesége miatt! Hát így!

Amikor még Gyurcsány is azt gondolta hogy egy Demokratával és egy Normális emberrel fog kezet de ez nem volt igaz.

Kép
  Mindenki tévedhet még Gyurcsány is! Egy normális világban még a legnagyobb ellenfelek is beszélnek egymással sőt kezet is fognak, de Magyarországon nincsen normális világ és ez Orbánnak köszönhető. Gyurcsány miniszterelnökként mindent megpróbált amit tudott  az is kevés volt, saját párttársai árulták el és ki szolgáltatták Orbánnak és bandájának az országot! Ha valamit fel lehet róni Gyurcsánynak az az hogy úriemberként és demokrataként próbálta kezelni Orbánt ez hiba volt. Senki nem tévedhetetlen Gyurcsány sem az, miniszterelnökként ő sem gondolta hogy egy maffiózó diktátorral fog kezet és mégis! Mindenkinek jogában áll tévedni még Gyurcsánynak is!

Kamala győzelmére nyugodtan tehet mindenki ugyanis megüzente hogy We Not Going Back azaz nem megyünk vissza!

Kép
  Ez a Fideszeseknek is szól! Amerika nagy változás előtt áll aminek szimbóluma Kamala Harris elnökjelöltsége. Harris olyan üzenetet fogalmazott  meg amelyre az Amerikaiak többsége( Az épelméjűbb része) nagyon is  rezonál, a többség úgy gondolja hogy Amerika számára nincs visszaút. Nincs visszaút a suttyósságba,a rendőri erőszakba, az összeesküvés  elméletek világába! Amerika nem lehet diliház, nem rombolhatják le  a szabad világot ezt üzeni Kamala Harris ! Még ha ez a Fideszeseknek meg pár konteós idiótának nem is tetszik az amerikaiak nőt fognak választani elnöküknek akit úgy fognak hívni hogy Kamala Devi Harris és a hivatalos megszólítása Harris elnök asszony!

Olyan nagyot fog nyerni Kamala Harris Novemberben amelyhez hasonlót Ronald Reagan óta nem látott a világ!

Kép
  Ez lesz Kamala forradalma! Forradalom előtt van a világ illetve Amerika és itt Forradalom jelzőt pozitív értelemben kell érteni! Utoljára a múlt század  80 as éveiben történt hasonló amikor 1980 ban Reagan agyon verte Jimmy Cartert és Amerika  egy két államot kivéve vörös lett, hasonló fordulhat elő Kamala Harris esetében csak fordítva. A Fideszesek többsége igencsak  odavan Ronald Reaganért  többek közt az Antall kormány külügyminiszterének a fia is, képzeljük el hogy mit fognak érezni ha Kamala esetleg nyer! Márpedig nagyon könnyen elképzelhető hogy összejön ez a győzelem csak úgy pislognak majd ! 248 év után egy nő lehet majd Amerika 47. elnöke amennyiben megválasztják Harrist!