Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: szeptember, 2024

Orbán keresztbe fekszik e a Palesztin Államnak Netanjahu kedvéért?

Kép
Kitellik tőle mint oly sok minden az elmúlt 14 évben. Mint köztudott Orbán és Bibi igen jó viszonyt ápol. Vajon mit kérhet még Orbántól Netanjahu a jó viszonyért? A Palesztin Állam elismerésének a visszavonása a sok vétó mellett egy ilyen kérés. A Palesztin  Állam amit még a Grósz Károly vezette kormányzat ismert el 1988 ban és azóta Magyarország azok között az országok közt szerepel akik a Palesztin hatóságot illetve az  akkor Arafat vezette és alapított Államot elismeri de... Orbán Viktor egyszer azt mondta..  Szóval ugye nem kell leírni hogy mit mondott a szavakról meg a tettekről? Tény hogy Gázai "megtorlás" okán egyre több ország ismeri el a Palesztin Államot, de vajon a Magyar Kormány meddig fogja elismerni???

Azért b@@tatja minden ellenzékinek mondott ember Gyurcsányt mert még mindig elhiszik hogy Orbánt választással lelehet váltani!

Kép
  Pedig nem  Gyurcsány a probléma hanem a Fideszes  választási rendszer amely sajnos minden esélyt elvett  Orbán leváltására és a NER teljes lobontására! 14 éve még mindig Gyurcsány a hibás   mondja a magát ellenzékinek nevező sajtó ! Ez hazugság! Aki azt mondja hogy Gyurcsány a hibás  az még  mindig elhiszi hogy Orbán leváltható választáson ! Nem és Nem! Orbánt csak elzavarni ,elkergetni lehet itt minden más kizárt ! Sokan még hisznek a csodában  hogy Orbánt választással ellehet zavarni, de tévednek! Tévedni persze emberi dolog de egy kis tévedésnek is komoly ára van. Normális világban a sajtó valóban a negyedik hatalmi ág Magyarországon azonban inkább a propaganda mint sem valódi sajtó van. Ha az ellenzéki sajtó tenné a dolgát akkor közölné hogy a jelenlegi választási rendszerben esély sincs hogy leváltsák a Fideszt! Erről kéne beszélni nem Gyurcsányozni!

Amit Magyar Péter mond azt Simicska Lajos mondatja ki vele.

Kép
Két "sértett " ember szövetségének akár örülhetne is az ember de...   Magyar Péter egyszer azt találta mondani hogy ő a 98 as Orbánhoz szeretne visszatérni illetve a politikájához Tessék?  Ahhoz a politikához akar Magyar Péter visszatérni amely megágyazott a mostani rendszernek? Ki akarja igazán a 98 as Orbánt? A válasz egyértelműen Simicska,  Simicska Lajosnak a 98 as Orbán Viktor a barátja volt a mostani pedig ádáz ellensége! Az ellenségem ellensége a barátom tartja az ismert mondás! Kell e nekünk két egykori NER kitartott akik vissza akarnak térni a 98 as Orbánhoz?? Nem Nem Nem!