Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május, 2022

Márpedig médiafelület nélkül nem fog menni!

Kép
Orbán jól mérte fel 2002 ben hogy saját TV  nélkül nincs esély! Hiába mondják ellenzéki megmondó emberek  semmi értelme a saját tv nek nem igaz! Saját Televízió csatorna nélkül az ellenzéknek semmi érdemi befolyása nem lesz a közvélemény alakításában! Medgyessy tanácsát megfogadta Orbán csinált magának egy TVt  az akkori barát Simicska Lajos segítségével, az akkori hír tv indulása hozzájárult ahhoz hogy egybe tudta tartani a táborát a Fidesz. Az áprilisi eredmények igazolják azt a véleményt hogy mégiscsak érdemes volna a 2002 es Orbán Példáját követni!

Dr. Fórizs Esztert rémhírterjesztésért felelősségre kell vonni!

Kép
Ha már van ilyen törvény akkor alkalmazni is kéne! Az Orbán Kormány a  Covid pandémia idején módosította a btk t amely szerint bűntetendő a rémhírterjesztés. A Flepnis doktor Fórizs kimerítette ezt a tényállást így vele szemben a rendőrségnek kötelessége eljárni!  Ugyanis a Paranoid Skizofréniában szenvedő önmagát "doktornőnek"nevező nőszemély nem kevesebbet állít mint hogy a majomhimlő miatt újra beköszönt a karantén időszak. Ez mi ha nem rémhírterjesztés?

A Donáth Anna jelenség.

Kép
Gyurcsány, Vadai, Dobrev Hármas után itt van még valaki akire kell és érdemes odafigyelni! Donáth Anna (aki a 2018 decemberi túlóratörvény elleni tüntetésekkel került be a köztudatba) "anyatejjel"szívta magába a politikát, a nagyapja is és az édesapja is politikus volt így nem volt kérdés hogy egy  szociológiai diplomával a kezében a  legkisebb Donáth is erre az útra lép. Nem tud mit kezdeni vele a Fideszes sajtó az ellenzéki sajtó ami meg maradt az a véleményére kíváncsi. Donáth Anna egy intelingens nő aki üde színfoltja a bélsártól bűzlő hazai politikai életünknek. Az országért és ezen kívűl Európáért nagyon sokat tesz Brüsszelben, az hogy az unióból nagyhatalom válik e abban neki is szerepe lehet. Az Inteligenciájából és a végzettségéből adódóan érdemes rá odafigyelni,de nem csak ezért hanem azért is mert minden olyan képessége , karizmája megvan ami jó vezetővé teheti őt, egyszer  talán az ország első női miniszterelnöke lehet.

Az hogy a mai napig nincsen az országnak egy tisztességes alkotmánya az Göncz Árpád felelőssége is.

Kép
Emberi nagyságáról azonban semmit nem von le. Göncz Árpád  az 1990 utáni  szabad Magyarország első államfőjeként  a demokrácia és a  jogállam egyik legnagyobb harcosa volt azonban még az is kevés volt amit tett. 1994 ben megtehette volna regnáló államfőként hogy  felkéri az akkor frissen megválasztott kétharmados első szocialista szabad demokrata kormányt és akkori ellenzéki pártokat hogy hívjanak össze alkotmányozó nemzetgyűlést, nem tette meg! Hogy miért nem tette? Talán azért mert látta hogy nem biztos hogy lenne illetve lett volna fogadókészség a pártok részéről a kérésének az SZDSZ en kívűl. Ezért őt nem szabad elitélni, de a felelőség az övé is!