Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május, 2023

Amit eddig is tudtunk azt a 2022 es népszámlàlás visszaigazolta, Magyarország Demográfiai katasztrófa és gazdasági hanyatlás felé száguld.

Kép
Kérdéses hogy megállítható e a folyamat. Magyarországi lakossága jelenleg  9,6 millió fő  ami az elmúlt közel 30 évet nézve tragikus. A politikai elit oldaltól függetlenül nem tud megoldást a problémára! Az egyik segélyekkel a másik eladósítással (Devizahitelek, CSOK) próbálkozott, előbbi inkább működött mint nem , de az sem volt elegendő. Ahhoz hogy megfordítható legyen ez a folyamat minimum 4,1 es reprodukciós rátának kell lennie! A kérdés az hogy hogyan fogja az ország ezt elérni?

Orbàn tarthat attól hogy Oroszorszàg veszít Ukrajna ellen a nyugati fegyvereknek köszönhetően!

Kép
  Erre minden oka  meg is  van. Minden normàlis ember békét szeretne , de az Orbàn kormàny csak azért mondja mert tart egy esetleges orosz vereségtől! Márpedig egy Orosz vereség jelentősen csökkentené a kormány mozgásterét. A Fidesz csak azért beszél békéről mert érdekében áll hogy a jelenlegi felállás fent maradjon. Mert egy esetleges Orosz vereség akár a hatalmát is megrendítheti azt pedig nem igazán szeretné. Orbán nem mondhatja  ki hogy az oroszoknak szurkol (ezért beszél inkább a békéről) azt megteszik helyette mások. Aki Orbánék bukását akarja az ebben a háborúban az Ukránokért szorít! Márpedig sok  tisztességes magyar szeretné ennek a kormánynak a bukását.

Szetey Gàbor Coming Outjàtól a homofóbtörvény miatti megszégyenūlésig.

Kép
  Ugye emlékszünk még 2007 nyaràra? Egy szép nyári  napon mikor   Pride ot rendeztek Budapesten a naptàr pedig 2007 et mutatott Szetey Gàbor a Gyurcsàny kormàny személyügyi államtitkár a előbújt és bevallotta  hogy meleg. Azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán akkor néhányan azt gondolták hogy Magyarország elindul egy úton amelynek a vége a kulturnéppé válás de nem így lett. A melegeknek ugyan meglett adva a bejegyzett élettársi kapcsolat , de onnan nem jutottunk elölrébb. A melegházasságtól Magyarország  egyre távolabb került nem beszélve az örökbefogadásròl. 2021 nyarán a Foci EB kellősközepén került fel a pont az i re a gyermekvédelminek hazudott homofób törvénnyel! Magyarország megszégyenült , szégyen lett magyarnak lenni. Ha egy 18 éves Homoszexuális honfitársunk azt mondja mérgében hogy utálja az országot  akkor ott van gondolkodni való és fel kell tenni a kérdést! Biztos hogy nem velünk van a baj?Ez a 18 éves srác szeretné a hazáját csak az a baj hogy a hazája nem szereti hanem felm