Szetey Gàbor Coming Outjàtól a homofóbtörvény miatti megszégyenūlésig.


 Ugye emlékszünk még 2007 nyaràra?

Egy szép nyári  napon mikor   Pride ot rendeztek Budapesten a naptàr pedig 2007 et mutatott Szetey Gàbor a Gyurcsàny kormàny személyügyi államtitkár a előbújt és bevallotta  hogy meleg.
Azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán akkor néhányan azt gondolták hogy Magyarország elindul egy úton amelynek a vége a kulturnéppé válás de nem így lett.
A melegeknek ugyan meglett adva a bejegyzett élettársi kapcsolat , de onnan nem jutottunk elölrébb. A melegházasságtól Magyarország  egyre távolabb került nem beszélve az örökbefogadásròl.
2021 nyarán a Foci EB kellősközepén került fel a pont az i re a gyermekvédelminek hazudott homofób törvénnyel! Magyarország megszégyenült , szégyen lett magyarnak lenni.
Ha egy 18 éves Homoszexuális honfitársunk azt mondja mérgében hogy utálja az országot  akkor ott van gondolkodni való és fel kell tenni a kérdést!
Biztos hogy nem velünk van a baj?Ez a 18 éves srác szeretné a hazáját csak az a baj hogy a hazája nem szereti hanem felmosòrongyként használja.
Miért nem tudunk mi jobbak lenni?
Miért nem tudjuk elfogadni hogy vannak emberek  akik nem akarnak másodrendű polgárok lenni azért mert a saját nemükhöz vonzódnak?
Nem a világgal van baj hanem velünk! Mert leragadtunk  a saját mocsarunkban, mert nem vagyunk képesek változni!
Szetey Gábor előbújása jó irányba lökhette volna dolgokat, de elkúrtuk nem kicsit...!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ön jobban élt Gyurcsàny alatt?

Simicska B Terve Magyar Pèter

Claudia az EP ben a DK színeiben?