Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: február, 2024

Magyarország miniszterelnöke egy Pedofil simogató

Kép
  Nem mellesleg egy erkölcsi hulla aki egy pedofil hálózatot üzemeltet. Tegyük fel a kérdést! Van e erkölcsi alapja a gyerekekre hivatkozni, a családokra amikor kiderül egy  ilyen horderejű pedofil botrány? Nincs! Azok akik állandóan a gyerekekre hivatkoznak  azoknak valami beteges vágyuk van a gyerekek irányába. A Kormánypártban és annak közelében igencsak túlteng  a pedofil látencia és ezzel kezdeni kell valamit! Harcolni kell ellene és megmutatni hogy mi folyik az országban gyermekvédelem terén! Magyarországot jelenleg egy  pedofil szekta uralja akik ellen minden eszközzel harcolni kell! Keményen kreatívan erőt mutatni és világossá tenni hogy a hatalom hagyja békén a gyermekeket! Ennyi!

Pedofil ügyek a Fideszben.

Kép
Nem csak az a pedofília  amit Kaleta vagy K. Endre esetleg V. János csinált! Itt a lista: H. Ferenc Kecel polgármestere szexuális kapcsolatot tartott fent egy 17 éves lánnyal  Csepreg polgármestere 6 7 8 éves gyerekeket térdeltetett a hidegben  egy utca átadásakor Ovis gyerekekkel egy faluban énekeltették el a Kormányablak című dalocskát. Ezek mind a Pedofília kategóriàjàba tartoznak! Egy szó mint száz az országot egy pedofil brigád uralja akiket el kell takarítani!  

A Fidesz szavazókat nem lehet meggyőzni, de összezavarni igen.

Kép
  Erre pedig a pedofil ügy tökéletesen alkalmas. Le kéne számolni azzal az illúzióval hogy a Fidesz szavazók meggyőzhetők! Összezavarhatók de nem meggyőzhetők! Minél tovább terítéken van egy Fideszes botrány annál jobban megzavarodnak és egyszersmind kínos lesz nekik Fidesz szavazónak lenni! Csak az ellenzéki pártoknak kell uralni közbeszédet és a megmaradt ellenzéki sajtónak! Ilyen egyszerű a történet ! Egy teljesen összezavart Fideszes szavazó jobb mert mint egy erőszakkal vagy erőszakosan velük vitatkozni!

Akkor takarodik el Orbán ha megkapja a saját 2006 ját!

Kép
Csak hát ez az ellenzék egy beszari társulat. Az ellenzék egyik legnagyobb problémája, sőt  ha úgy vesszük tragédiája hogy a jobbak vagyunk mint a Fidesz és a mi nem vagyunk olyanok narratívát tolják. Szép  és jó csak semmire nem mennek vele! Az élet igazolta sajnos hogy ez nem jó út, Orbánt csak úgy lehet eltávolítani a hatalomból amely következményeként belekerült egy 2006 os hoz hasonló eseménysorban! A Probléma csak az hogy itt ez esetben nem szemek hanem életek veszhetnek oda az ellenzéknek pedig rá kéne jönnie hogy nincs hova hátrálnia!

A szakàllas bàcsik a Fideszben vannak.

Kép
  Meg a KDNP ben. Lassan 20 éve màr hogy Semjén Zsolt azt mondta az SZDSZ kovàcs pistis kampányára hogy Szakállas bácsi! Azóta kiderült hogy a szakállas bácsik a Fideszben illetve annak közelében vannak V.Jánosnak a Bicskei otthon pedofil igazgatójának ugyanis szakálla van. Ugye Semjén úr ? Akkor mégsem Kovács Pisti a probléma  hanem az hogy a Fideszben pedofil szakállas bácsik garázdálkodnak! Igen jól értik pedofil szakállas bácsik akiknek csak akkor van kegyelem ha Fideszesek! Semjén Zsolt jelenlegi Főni helyettes  még 2006 ban azt mondta hogy aki azt szeretné hogy egy szakállas bácsival legyen a gyermekük első szexuális élménye az szavazzon az SZDSZ re! Szakállas Bácsik??? Azokat Felcsút környékén kell keresni!

A Pedogate okozhatja majd a Fidesz vesztét.

Kép
A Kegyelmi ügy több mint aminek a Fidesz gondolja és nincs lezárva! Ezt az ügyet nem lehet csak úgy a szőnyeg alà söpörni mint a többit hanem napirenden kell tartani! Itt az ellenzéknek és a civileknek  nagyon résen kell lenni mert csak keményebben el lesz tusolva! Márpedig a szigorítással ezt akarják elérni hogy  ilyen kegyelmi ügyek többé ne tudódhassanak ki! A Fideszben pontosan tudják hogy mit okozhat nekik  ez az ügy, akár a bukásukat is okozhatja ha olajat öntenek rá,márpedig most rá kell önteni! Ha okosan csinálják  a civilek és ellenzéki pártok akkor lehet hogy ez az ügy a Fidesz vesztét okozhatja. Csak egy dolog kell! Uralni a pillanatot. 

Azonnal vonják vissza a Homofób törvényt mert megkérdőjeleződött a létjogosultsága!

Kép
  Nem mintha eddig nem az lett volna de... Akkor most  mitől vagy kiktől is akarta megvédeni a kormány a gyerekeket, attól hogy felvilágosultak legyenek és elfogadók a másik emberrel aki a saját neméhez vonzódik? A melegek és leszbikusok nem pedofilok  azok 90% uk heterok  ! A melegeket és leszbikusokat ismerjük el végre teljes jogú állampolgárként! Jobban nevelnek ők gyereket mint némely heteroszexuális! Nem a kocsmába járnak, nem játékgépeznek hanem hasznos dolgokat tesznek az ország javára már ha hagynák! A Kormánynak nem fontos a gyermekvédelem csak egy politikai termék! Álljanak végre ki az ellenzéki pártok és követeljék a törvény visszavonását!

Szetey Coming outjától eljutottunk oda hogy félünk a Homoszexuálisok, a Leszbikusok jogairól még csak beszélni is!

Kép
  Legalább Szetey Gábor megpróbálta! Lassan 17 éve hogy Szetey Gábor a Gyurcsány kormány személyügyi államtitkára, SZDSZ es politikus, közgazdász felvállalta az LMBTQ közösséghez való tartozását Magyarország azóta a bejegyzett élettársi kapcsolaton túl nem jutott tovább LMBTQ kérdésben Magyarország inkább visszafelé lépett. Aki azt gondolja hogy nem az LMBTQ az ország legnagyobb problémája az tévedésben van. Ha egy Meleg férfi vagy leszbikus nő nem kapja meg azt a jogot mint a heteroszexuális társaik nem tudnak jól teljesíteni  munkahelyen és ha nem teljesít jól azon a munkahelyen akkor az a cég rossz termelési rátába kerül esetleg veszteséges lesz és ha az cég veszteséges lesz akkor a hetero polgár esetleg el is veszítheti a munkáját aki aztán nem tudja megvenni a boltba  a kenyeret esetleg kifizetni a számlát! Ugye érti mindenki? Csak az a baj hogy politika aki zászlajára tűzte az LMBT jogokat  hazánkban nem képes elmagyarázni ilyen faék egyszerűen! El lett kanyarodva lényegtől. Szet