Szetey Coming outjától eljutottunk oda hogy félünk a Homoszexuálisok, a Leszbikusok jogairól még csak beszélni is!


 Legalább Szetey Gábor megpróbálta!

Lassan 17 éve hogy Szetey Gábor a Gyurcsány kormány személyügyi államtitkára, SZDSZ es politikus, közgazdász felvállalta az LMBTQ közösséghez való tartozását Magyarország azóta a bejegyzett élettársi kapcsolaton túl nem jutott tovább LMBTQ kérdésben Magyarország inkább visszafelé lépett.
Aki azt gondolja hogy nem az LMBTQ az ország legnagyobb problémája az tévedésben van.
Ha egy Meleg férfi vagy leszbikus nő nem kapja meg azt a jogot mint a heteroszexuális társaik nem tudnak jól teljesíteni  munkahelyen és ha nem teljesít jól azon a munkahelyen akkor az a cég rossz termelési rátába kerül esetleg veszteséges lesz és ha az cég veszteséges lesz akkor a hetero polgár esetleg el is veszítheti a munkáját aki aztán nem tudja megvenni a boltba  a kenyeret esetleg kifizetni a számlát!
Ugye érti mindenki?
Csak az a baj hogy politika aki zászlajára tűzte az LMBT jogokat  hazánkban nem képes elmagyarázni ilyen faék egyszerűen! El lett kanyarodva lényegtől.
Szetey Gábor azt szerette volna 2007 ben elinduljon valami ezzel kapcsolatban el is indult és meg is torpant aztán vissza is lépett, ma pedig már ott tartunk hogy félünk beszélni róla!
Sajnos azok győztek akik egy zacskó szarral dobálták akkor a felvonulókat az ő ideológiájuk, az ő narratívájuk nyert legitimitást! Az ellenzék pedig ugyan mondja  de nem elég erősen ahogy hozzá kéne állni!
Azt is elkéne magyarázni hogy mi az gender elmélet ami ellen kormány úgy uszított! Hogy az nem is olyan rossz dolog , de nem teszik vagy ha beszélnek nem kellő erővel teszik!
Ezért  is akarja ez a kormány lezülleszteni az oktatást hogy a gyerek ne tudjon arról hogy nemcsak fütyisek meg puncisok vannak hanem nőnek öltözött férfiak is!
Mindegy! Pofa be mindenkinek ez egy hetero normatív ország!(irónia)
Szégyen hogy semmit nem ért el az ország LMBT jogok terén azon túl hogy bejegyzett élettársi kapcsolat !
Ez már közel sem elégséges ahogy Szetey mondta  pár  éve!
Ő legalább megpróbálta, jót akart az előbújásával de elbukott!




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ön jobban élt Gyurcsàny alatt?

Simicska B Terve Magyar Pèter

Claudia az EP ben a DK színeiben?